måndag 26 augusti 2013

Men hallå vilken jävla söndag! (på ett mycket bra sätt)

Vilken helg det varit! Fredag och lördag var som sagt späckade med massa kul och söndagen blev pricken över i:et!

Ebba och jag hade mysförmiddag vilket innebar att jag gick och småplockade med allt. Ebba kröp efter och småkastade med allt jag småplockat med. Rozz har tagit på sig den hysteriska martyr-rollen och ska va överallt där Ebba är, men han vet samtidigt att hennes nya grej är att dela ut blixtsnabba lavetter till höger och vänster och när hon lavettar till honom 23 gånger på raken så tittar han på mig med sina stooooora papillon-ögon och försöker telepatera att vi ska lämna tillbaka bäbisen. Tyvär, mister luddboll, så går det inte till. Så du får fortsätta med martyr-livet. I alla fall, nog om detta, tillbaka till söndagen. Sen kom pappan hem och han var glad som en pappa-som-nyss-gått-på-föräldraledigheten-glad och vi hade plockat blommor till honom.

Och sen åkte vi på 1-års baluns. Samuel the king fyller 1 och det ska såklart firas. Ebba fick smaka tårta med klöktes lite, men den verkade god annars. Jag åt icke fast jag gärna ville.

Du vet vissa dagar har man tänkt sig på ett sätt och sen blir dom på ett helt annat? För plötsligt finner jag mig själv lämna kalaset och följa med en annan kalasdeltagare hem till ett gäng som ska börja med barbershop. Så där stod vi och övade barbershop medans två illrar for runt i en bur. Mycket märkligt alltihop men väldans skoj! Sen, tillbaka till kalaset. Och nu hade ju alla gått hem och födelsedagsgrisen och Ebba sussade så gott. Så mammorna och papporna beställde mat (ohh min guuud så gott. Jag åt som om det inte fanns någon morgondag. kebabkött och sallad. det är väl lchf? måste det va.

Och sen spelade vi spel och skrattade så vi fick ont i magen. Alla var så toppade och ahhh, vilken grande finale på veckan. Underbart. Tänk att få ha det så bra och så bra vänner? Energibägaren tankad för en ny vecka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hejhejhallå! Skriv något kul/snällt. Så blir jag glad.