måndag 9 september 2013

Livsfarliga djur!

Sambon blev helt till sig i trasan häromdagen. Han äääälskar naturprogram. Jag tycker också det är festligt, men till en viss gräns, det finns ju ett mått på hur många gånger man orkar se saker och ting. Ofta är det samma saker som visas, och vår natur är fantastisk, jag menar inget annat, men varför ska naturfilmare alltid filma sköldpaddor som lägger ägg, pingviner som fryser eller lejon som inte hittar mat?

I alla fall, häromkvällen då så var det dags för ett nytt naturprogram som sambon äääälskar, North america eller nåt sånt heter det och visas på Discovery. jag satt också i soffan och slösurfade på paddan och tittade lite då och då när sambon ropade WOW eller OJ eller KOLLA. Men, så började jag engagera mig. Alltså, vissa djur! Jag vet inte vad sambon gillar bäst, att jag sitter och hoppar i extas och utropar NÄÄÄÄÄÄ! KOLLLA!!!! HEEEEELT SJUUUKT!!! SEEEER DU???? Eller att jag inte tittar. Men iallafall, jag tycker ni ska titta på detta program som heter typ North america. å Discovery. Vet inte dag och tid, så du får väl ha det rullande i bakgrunden och bara vänta på att det ska börja.

Saker jag lärde mig av att tita:

- Krokodiler överleve i is. Så när du är ute och åker skridsko kan du inte va krokodil säker! Just sayin!

- Det finns tydligen ett djur som är en kombo av alligator och gädda. Livsfarlig! Jag känner inte killen på bilden och inte fisken heller, men fatta vad farlig! AHHHHHH! Kommer aldrig mer våga bada. Spelar ingen roll var dom leve, kommer aldrig mer våga bada.


- Sen var det nåt apäckligt djur, typ pansar sködpadda. som har världens orgier på stranden- Helt tokiga!

Iallfall, tillbaka till alligatorgäddan. Den kan allså överleva på land också. Varför har ingen uppmärksammat denna fisk/monster mer? Jag anar ett potentiellt hot mot ALLT i denna fisk.Kom ihåg var ni hörde det först när alligatorgäddorna kommer ålande i trupper längst gator och torg för att ta över världen!


2 kommentarer:

  1. Inte för att vara dum men det du skrev var helt idiotisk..

    SvaraRadera
  2. Inte för att vara dum men det du skrev var helt idiotisk..

    SvaraRadera

Hejhejhallå! Skriv något kul/snällt. Så blir jag glad.